Seks-priznanja-Prvi-orgazam-sam-imala-nakon-15.-g.-braka

Izvor: medio.rs, 06.Dec.2014, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks-priznanja-Prvi-orgazam-sam-imala-nakon-15.-g.-braka

Predrasuda je kako su žene naivnije i romantičnije u pogledu seksa, a upravo ova priznanja čitateljki dokaz su toga - od prevara do lažiranja orgazma i špijuniranja.

Žene ne da nisu bolje, već su možda i gore po pitanju iskrenosti u ljubavno-seksualnim odnosima, tvrdi seksologinja Debby Herbenick sa Sveučilišta Indiana. Ona je pozvala žene da podele svoje seksualna priznanja i mračne tajne na svom Tumblr blogu -IUSecrets u sklopu Kinsey Instituta.

Razlozi >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << za prećutkivanje ili pak laži su često i dobronamerni, no pitanje je bi li se njihovi partneri zbog toga bolje osećali da saznaju:

"Ovo leto doživjela sam svoj prvi pravi orgazam. U braku sam skoro 15 godina."

"Stalno sam se nabacivala cimeru svog bivšeg dečka. Davala sam mu to do znanja raznim seksualnim aluzijama, a nakon što bi me ta igra jako uzbudila, obožavala sam iskoristiti svog dečka u sobi do."

"Sama se uvek bolje zadovoljim nego što je to učinio bilo koji muškarac s kojim sam do sada bila."

"Spavam s muškarcem koji je 30 godina stariji od mene."

" Moj dečko zna da imam vibrator, no ne zna da ga koristim češće nego što se nas dvoje seksamo. Ne želim mu to ni reći da ga ne bi obeshrabrila ili da pomisli kako mi se ne sviđa seks s njim."

"Imam dečka i dobro mi je s njim, ali još uvek redovito proveravam Facebook i e-mail svog bivšeg dečka."

"Prevarila sam svog dečka. No ne samo to, ja sam spavala s njim i ljubavnikom u istom danu."

"Izmislila sam glupi razlog za prekid jer sam mislila da će ga manje boleti nego da mu kažem da mi više nije privlačan."

"Iako sam u vezi, svaki dan flertujem s nepoznatim ljudima, da moje veštine ne zahrđaju."

"Zvala sam ga da se zbog mene preseli s jednog kraja zemlje na drugi. To je i učinio, mada ja nisam imala nikakve ozbiljne namere s njim."

"Dok masturbiram, zamišljam seks sa ženom."

"Taj njegov pokret u krevetu za koji on misli da je savršen je užasan. To misli jer sam jednom vrištala dok je to izvodio, ali ne zato što mi je odgovaralo, već zato što sam mislila da će onda prestati s tim. Sada sam zaglavila i moram glumiti da mi se to sviđa."

"Imam seksualne fantazije o drugim muškarcima stalno. Čak i dok sam u krevetu s dečkom."

" Volela bih se češće seksati s dečkom, a on mi zamera manjak seksa. No, problem je što me on ne zavodi dovoljno ili često ne uzbudi na pravi način".

"Sudelovala sam u trojcu s jednim bračnim parom. Trajalo je dosta dugo i svidelo mi se."

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.