Seks kakav Sting voli i praktikuje

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks kakav Sting voli i praktikuje

Britanski muzičar Sting izjavio je da sa svojom suprugom redovno praktikuje tantrički seks, drevnu azijsku disciplinu duhovnog povezivanja s partnerom tokom seksualnog čina, prenose britanski mediji.

Sting (63): Naš seks je "duhovni čin" koji često traje do sedam sati

 

Muzičar, koji je pre nekoliko dana napunio 63 godine, opisao je svoju seksualnost kao "duhovni čin" koji često traje do sedam sati.

 

Sting, čije je pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ime Gordon Metju Tomas Samner, bio je glavni tekstopisac, pevač i basista rok grupe Polis.

 

Kao solo muzičar i član grupe Polis prodao je više od 100 miliona ploča, dobio 16 nagrada Gremi i nominovan je za Oskara za najbolju pesmu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.