Šehović posle debija: Još nisam svestan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šehović posle debija: Još nisam svestan

Mladi fudbaler Partizana Zlatan Šehović istakao je da je presrećan zbog debija i pobede nad Rudarom (3:0) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Prelep je osećaj. Veoma sam srećan jer sam od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal maštao da istrčim na teren i pred našim navijačima debitujem za Partizan. Još uvek nisam svestan svega, tek ću kasnije shvatiti", rekao je Šehović za klupski sajt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ovaj 18-godišnji levi bek mogao je da zatrese mrežu na debiju, pored toga što je upisao asistenciju Sejdubi Sumi za drugi gol na meču.

"Od Svete (Marković prim. aut) sam primio odličan pas, dobro primio loptu, ali šutirao slabijom desnom nogom i nisam imao sreće da lopta uđe u mrežu. Golman je lepo reagovao, nastavio sam dalje i ubrzo je došla asistencija za Sumu, zbog čega sam presrećan".

Šehović je priznao da je imao malu tremu pred početak utakmice, kao i da mu prijaju pohvale saigrača i trenera Miroslava Đukića.

"Na pohvalama se ne živi, već odmah okreće novi list i očekuje nas nova utakmica i novi izazovi", zaključio je Šehović.

Revanš utakmica Partizan - Rudar igra se sledećeg četvrtka na stadionu u Humskoj od 20.30.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanov Zlatan ima poruku za navijače posle brojnih pohvala koje je dobio!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018

Fudbaler Partizana Zlatan Šehović rekao je danas da je presrećen što je debitovao za crno-bele i to na evropskoj utakmici i dodao da je uživao u svakom minutu na terenu...Izdanak Partizanove škole, levi bek crno-belih Zlatan Šehović našao se medju startnih jedanaest na utakmici protiv Rudara...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.