Izvor: Kurir, Tanjug, 14.Dec.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef policije izboden nožem, sumnja na neonacistu

BERLIN, 14. decembra (Tanjug) - Šef policije u nemačkom gradu Pasau Alojz Manihl, poznat po nepopustljivom stavu prema ultradesničarima, izboden je nožem ispred svoje kuće, a policija je saopštila da je to najverovatnije delo jednog od ultradesničara. Manihl (52) je teško povređen u napadu u subotu uveče, a policija je navela da je napadač uputio pretnje šefu policije, koristeći rečnik koji je karakterističan za neonaciste, nakon čega ga je izbo nožem i pobegao, preneo je Rojters.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka: Izboden šef policije

Izvor: B92, 14.Dec.2008

Berlin -- Šef policije u nemačkom gradu Pasau Alojz Manihl izboden je nožem, ali se danas oporavlja, posle operacije... Pedesetdvogodišnji Manihl je izboden u subotu uveče kod kuće, a sumnja se da su napadači neonacisti, javlja AP.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.