Šef diplomatije Ukrajine sa   Blinkenom u Berlinu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Maj.2022, 14:44

Šef diplomatije Ukrajine sa Blinkenom u Berlinu

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je 15. maja posle sastanka  sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom (Antony Blinken) da je "još oružja i druge pomoći na putu za Ukrajinu". "Dogovorili smo se da blisko sarađujemo kako bismo osigurali da ukrajinski izvoz hrane stigne do potrošača u Africi i Aziji. Zahvalni smo sekretaru Blinkenu i SAD na njihovom vođstvu i nepokolebljivoj podršci", napisao je Kuleba na Twitteru. Dvojica...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BEZREZERVNA PODRŠKA" Ukrajinski ministar nakon susreta sa Blinkenom: Oružje i druga pomoć na putu ka Ukrajini

Izvor: Blic, 15.Maj.2022

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je danas da se susreo sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom u Berlinu i da je “još oružja i ostale pomoći na putu Ukrajini”.

Nastavak na Blic...

Kuleba: Još oružja i druge pomoći na putu za Ukrajinu

Izvor: Danas, 15.Maj.2022

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitri Kuleba izjavio je 15. maja posle sastanka sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom (Antony Blinken) da je "još oružja i druge pomoći na putu za Ukrajinu".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.