Šef Biroa direktora policije dobio francuski orden

Izvor: Mondo, 25.Apr.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef Biroa direktora policije dobio francuski orden

Šef Biroa direktora policije MUP Srbije Nemanja Bojičić dobio je danas zlatni Orden časti francuske policije, koji izuzetno može biti dat i stranicima za doprinos francuskoj policiji.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Orden mu je u ambasadi Francuske u Beogradu uručio ambasador Frederik Mondoloni.

Bojičić je šef Biroa od juna 2016, a kao pravnik i kriminolog obavljao je brojne dužnosti u MUP Srbije i drugim državnim institucijama. Autor je više stručnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << radova.

Za orden je predložen zbog izuzetne profesionalnosti i dobre saradnje s francuskim oficirima za vezu.

Zlatni Orden časti francuske Nacionalne policije ustanovljen je 1903, a namenjen je pre svega francuskim državnim službenicima za izuzetne rezultate u vršenju dužnosti ili onima koji iza sebe imaju 20 godina besprekorne službe u unutrašnjim poslovima, a izuzetno može biti dat i strancima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šef Biroa direktora policije MUP Srbije dobio francuski orden

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2018, 00:00

Šef Biroa direktora policije MUP Srbije Nemanja Bojičić dobio je danas zlatni Orden časti francuske policije, koji izuzetno može biti dat i stranicima za doprinos francuskoj policiji...Orden mu je u ambasadi Francuske u Beogradu uručio ambasador Frederik Mondoloni...Bojičić je šef Biroa od juna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.