Sednica Skupštine grada u ponedeljak

Izvor: Glas javnosti, 09.Jun.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Skupštine grada u ponedeljak

BEOGRAD- Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić zakazao je za ponedeljak, 13. jun, s početkom u 10 časova, 32. sednicu Skupštine grada Beograda. Na dnevnom redu nalazi se Predlog strategije razvoja Beograda i Predlog strategije pošumljavanja područja grada, kao i Plan generalne regulacije mreže javnih garaža.

Pred odbornicima će se naći i predlozi planova detaljne regulacije delova Novog Beograda, i to centralne zone bloka 5, kao i dela gradske opštine Zvezdara >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << za blokove E1 do E9. Takođe, predložen je i plan za izgradnju i rekonstrukciju saobraćajnice na području opštine Obrenovac, od PK „Mladost" do naseqa Boljevci u opštini Surčin,  zajedno sa mostom preko reke Save. Razmatraće se i Predlog odluke o zaduženju grada Beograda za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda, kao i Predlog o izmeni odluke za utvrđivanje naknade za uređivanje gradskog građevinskog zemljišta.

Odbornici će razmatrati i Predlog dopune Odluke o mreži osnovnih škola u Beogradu, kao i predloge planova za postavljanje tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata na javnim površinama na području gradske opštine Novi Beograd. Na dnevnom redu Skupštine je i Predlog o izmenama i dopunama Odluke o uređivawnj i održavanju grobalja i sahranjivanju.

Razmotriće se i preldozi o razrešenju i imenovanju direktora i članova nadzornih i upravnih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.