Sedmoro povređenih u pet udesa prethodne noći

Izvor: Press, 09.Mar.2013, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmoro povređenih u pet udesa prethodne noći

Jutros oko sedam časova u Zaplanjaskoj ulici kod taksi stanice kod Centralnog groblja povredjen je taksista koji je u svom vozilu stajao na mestu i još jedna osoba, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Taksista je u toj nezgodi polomio nos i povredio glavu, pa je prebačen u Urgentni centar, a druga osoba je lakše povredjena. Macura nije tačno navela sve okolnosti tog udesa, ali je rekla da je učestvovalo još jedno vozilo pored tog taksija.

Sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nešto pre 20 časova u udesu je lakše povredjena žena stara 35 godina na Čukaričkoj padini, a muškarac star 38 godina u udesu na uglu ulica Ace Joksimovića i Veljka Petrovića, takodje na Čukarici nešto posle 21.30.

Povredjen je i jedan motociklista star 32 godine u Bulevaru kralja Aleksandra i još dva mladića u Ljutice Bogdana.

Hitna pomoć je u noći izmedju petka i subote intervenisala ukupno 140 puta od čega 26 na javnim mestima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam osoba povređeno u pet udesa prethodne noći

Izvor: Blic, 09.Mar.2013

Sedam osoba povređeno je u pet saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći i jutros dogodile u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći...Jutros oko sedam časova u Zaplanjaskoj ulici kod taksi stanice kod Centralnog groblja povredjen je taksista koji je u svom vozilu stajao na mestu i još jedna osoba,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.