Savrsena-Samo-ona-moze-da-ponese-ovakvu-haljinu

Izvor: medio.rs, 14.Okt.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savrsena-Samo-ona-moze-da-ponese-ovakvu-haljinu

Prelepa glumica Eva Longorija je na dodeli "NCLR ALMA“ nagrada odabirom upečatljive haljine sa dubokim dekolteom pokazala kako i malo provokatvnija odevna kombinacija na njoj ne izgleda preterano slobodna.

Eva je poznata po svojoj vitkoj liniji, ali i tome da njenom telu retko šta ne pristaje. Za ovaj događaj odabrala je Pucijevu haljinu zanimljivog šarenolikog printa u kojoj je glumica izgledala kao egipatska kraljica.

Pored odlične haljine koju je nosila, Evu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je krasio širok osmeh, ali i energija kojom je zračila te večeri. Sve ove stvari učinile su da glumica bude zvezda večeri i pokaže još jednom da nije dovoljno samo biti lep spolja već morate da imate i nešto u sebi da biste zračili takvom lepotom.

Celu kombinaciju Eva je upotpunila sandalama sa visokom štiklom i vrlo jednostavnim nakitom.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.