Savet vozačima da budu oprezni u zonama škola

Izvor: RTS, 03.Sep.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet vozačima da budu oprezni u zonama škola

Auto- moto savez Srbije podseća vozače da su pešaci najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju i savetovao da prilagode brzinu, pripaze na pešačke prelaze, a posebno da uspore i budu oprezni u zonama škola.
Saobraćaj se na državnim putevima prvog i drugog reda obavlja bez zastoja i umerenog je intenziteta, a sa izvesnim izmenama treba računati samo na deonicama gde su započeti radovi, navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u saopštenju.
Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 92 saobraćajne nezgode, u kojima je 36 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo.
Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 56 saobraćajnih nezgoda u kojima je 15 osoba povređeno, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.