Savamala: Narandžasti vrabac 24 sata na muralu

Izvor: Blic, 22.Jun.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savamala: Narandžasti vrabac "24 sata" na muralu

Beograd je u kreativnoj dvodnevnoj akciji Clash Wall postao bogatiji za mural. A na njemu je svoje mesto našao i narandžasti vrabac "24 sata".

Andrej Žikić - Artez, Branko Tešević - Resto i Dejan Ivanović - Wuper tvorci su novog murala u Savamali, koji je intenzivnim bojama potpuno osvežio ovaj kraj grada.

Clash Wall akcijom angažovani su poznati domaći crtači, koji su prethodna dva dana imali zadatak da se "sudare" sa velikim dosadnim zidom ispod Brankovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mosta i da ga ožive slikom, koja je proizvod ideja koje su im prethodnih dana slali mnogobrojni ljubitelji ulične umetnosti, putem društvene mreže Tviter.

Svi oni čiji su predlozi usvojeni, na kraju akcije dobili su svoj Tviter tag na ovom zidu.

Akcija je pretvorena u višečasovnu žurku, na kojoj su muziku puštali BKO i Marko Vuković.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.