Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saudijska Arabija rasprodaje kanadsku imovinu

RIJAD - Saudijska Arabija rasprodaje kanadsku imovinu u rastućem sporu nakon što je Otava kritikovala hapšenje dvoje aktivista, piše danas "Fajnenšel tajms", pozivajući se na izvore.

Saudijska centralna banka i državni penzioni fondovi naložili su svojim menadžerima u inostranstvu da prodaju kanadske akcije, obveznice i unovče fondove i imovinu te zemlje bez obzira na cijenu.

Saudijska Arabija je još juče zamrznula ove trgovinske transakcije sa Kanadom, a nešto ranije protjerala je i kanadskog ambasadora.

Takođe, juče je javljeno da Saudijska Arabija prekida uvoz pšenice i ječma iz Kanade.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Rijad rasprodaje kanadsku imovinu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Avg.2018

Saudijska Arabija rasprodaje kanadsku imovinu u rastućem sporu nakon što je Otava kritikovala hapšenje dvoje aktivista, piše u srijedu "Fajnenšel tajms" (Financial Times), pozivajući se na izvore.  Saudijska centralna banka i državni penzioni fondovi naložili su svojim menadžerima u inostranstvu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.