Sasvim drugačiji belfi: Keli Bruk u bapskim gaćama

Izvor: Blic, 22.Apr.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasvim drugačiji belfi: Keli Bruk u bapskim gaćama

Model Keli Bruk fotografisala je svoju guzu i objavila fotografiju na internetu, koja je ubrzo postala hit zbog nečeg drugog.

Fotografija Keli u, kako je ona rekla, bapskim gaćicama i grudnjaku sa leopard šarom je ubrzo je prikupila lajkove, ali i kritike, zbog čega je krenula lavina sličnih komentara.

Iako je manekenka verovatno želela da objavi seksi fotografiju i istakne obline, izazvala je salve kritika poput onih da nosi bapske gaće kao u popularnom filmu "Dnevnik Bridžit Džouns".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BAPSKI BELFI: Da li vam je ona seksi i u ovom izdanju? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2014

Keli Bruk je svoju zanosnu guzu pokazala u smešnim gaćicama, koje su mnogi uporedili sa onima koje je bucmasta Rene Zelveger nosila u filmu "Dnevnik Bridžet Džons"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.