Sastanak Pompea i Vučića sutra u Njujorku

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Pompea i Vučića sutra u Njujorku

Američki državni sekretar Majk Pompeo sastaće se sutra u Njujorku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na marginama sastanka u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija (UN), saopštio je Stejt department.

Kako se navodi, Pompeo će otputovati 20. avgusta u Njujork da bi učestvovao u debati u Savetu bezbednosti UN o izazovima miru i bezbednosti na Bliskom istoku i podršci administracije SAD multilateralnim rešenjima.

Pompeo će se, na marginama ovog skupa, sastati sa generalnim sekretarom UN Antonijom Guterešom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, najavio je Stejt department.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pompeo zabrinut za stanje u Libiji

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Američki državni sekretar Majk Pompeo je u telefonskom razgovoru sa šefom egipatske diplomatije Samehom Šukrijem izrazio zabrinutost zbog konflikta u Libiji...Dvojica sagovornika su se složila da je za taj problem neophodno političko rešenje, saopštio je Stejt department. Pompeo i Šukri su razgovarali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.