Šašić pevao Lukasovu pesmu za 2.000 €

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šašić pevao Lukasovu pesmu za 2.000 €

Pevač je uzeo veliki novac da dva puta zaredom otpeva numeru "Umri u samoći“ pevača Bate Zdravkovića, koja je veliku popularnost stekla kada ju je izvodio Aca Lukas, koji se oženio njegovom bivšom ženom.

Željko Šašić rešio je da se svrsta u estradne autobiografe! Folk pevač će, naime, napisati knjigu u kojoj će ispričati sve o svom životu, pa i o onome što publiku verovatno najviše zanima - kako je došlo do prekida drugarstva sa Acom Lukasom, koji se oženio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njegovom bivšom suprugom Sonjom!

Željko Šašić je prošlog utorka u beogradskoj "Fensi kafani“ dobio dve hiljade evra da dva puta otpeva pesmu" Umri u samoći“! Kako saznajemo, momci koji su naručili tu pesmu mislili su da je Željko neće otpevati zbog Lukasa, pa su i izvadili novac kako ne bi mogao da ih odbije!

- Ti mladići su potrošili mnogo para te noći, što na muziku, što na piće. Bilo ih je desetak, a Željko im je otpevao nekoliko pesama, između ostalih i Lukasovu, i to dva puta zaredom - kaže izvor "Alo"-a.

Inače, Šašić je i ranije u "Fensi kafani", gde svakog utorka nastupa s koleginicom Jelenom Kostov, izvodio pesme svog kolege koji se oženio njegovom bivšom suprugom Sonjom Vuksanović! Željko nije želeo da komentariše ove navode ali je poznato da se on i Aca Lukas ne mogu ni očima pogledati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šašić pevao Lukasovu pesmu za 2.000 €

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2013

Pevač je uzeo veliki novac da dva puta zaredom otpeva numeru „Umri u samoći“ pevača Bate Zdravkovića, koja je veliku popularnost stekla kada ju je izvodio Aca Lukas, koji se oženio njegovom bivšom ženom.... Opširnije na Vesti online / Scena / Estrada /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.