Saša Popović Amaru: Koncert će nas koštati više nego stan!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2013, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Popović Amaru: Koncert će nas koštati više nego stan!

Saša Popović je u emisiji "Narod pita" ugostio finaliste Zvezda Granda.

Među njima je bio i pobednik Amar Jašarspahić koji je izveo svoju novu pesmu "Ne prestaju moje kiše". On je od Grand produkcije dobio još jednu pesmu pod nazivom "Zašto sam sam".

Takođe, Amar je dobio i stan, koncert u Kaknju i CD koji će biti gotov u septembru. Od restorana "Holivud" je dobio 300.000 dinara.

Kada je najavljivao Amarov koncert u Kaknju 7. jula, Saša je rekao da će Grand produkciju vuše koštati sam koncert, nego stan u Beogradu. Amar se samo nasmejao, i emisija je ubrzo nastavljena svojim tokom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Saša Popović zvani kalkulator: Amire, tvoj koncert će nas koštati više nego stan!

Izvor: Svet, 02.Jul.2013

Saša Popović je u emisiji “Narod pita” ugostio finaliste Zvezda Granda. Među njima je bio i pobednik Amar Jašarspahić, koji je izveo svoju novu pesmu “Ne prestaju moje kiše”. On je od Grand produkcije dobio još jednu pesmu pod nazivom “Zašto sam sam”. Takođe, Amar je dobio i stan,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.