Saša Janković se povlači iz politike

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Janković se povlači iz politike

Saša Janković objavio je na Twitteru da se povlači sa mesta predsednika Pokreta slobodnih građana i Građanskog bloka 381, i iz aktivnog političkog života, ali da će ostati član PSG.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović Saša Janković

To, kako je naveo, čini jer neće da "deli ljude koji svi podjednako žele da uklone opasan režim koji nam je oteo državu".

"Zamena jedne greške drugom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << makar i manjom, ne donosi prave promene. To je rađeno proteklih 30 godina i rezultate toga danas živimo. Osećaj odgovornosti i iskrenosti mi nalažu da u tome ne učestvujem", naveo je Janković u saopštenju objavljenom na Twitteru.

pic.twitter.com/EtJcAgxEWR

— Saša Janković (@Kihot_ex_of) December 17, 2018

Srbija je, kaže, zajednička domovina i on neće biti prepreka "najbitnijem cilju".

Jankovićev pokret neće na protest

Janković je napomenuo da veruje da političke ideje PSG i Građanskog bloka 381 vode do bolje Srbije i da oseća krivicu zbog nedostatka rezultata i što njihov program i drugačiji način shvatanja politike, uprkos radu, ne dobijaju zamah.

"Nemam dilemu da li su ciljevi kjoje smo postavili vredni borbe i nastaviću je kao običan član PSG i na druge načine", naveo je Janković.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Janković se povlači sa mesta predsednika PSG

Izvor: Radio 021, 17.Dec.2018

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković objavio je na svom Tviter nalogu da se povlači iz aktivnog političkog života...Kako je naveo, povlači se sa mesta predsednika Pokreta slobodnih građana i Građanskog bloka 381..."Činim to, jer neću da delim ljude koji svi podjednako žele da uklone...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.