Šarović: U Beogradu svi treba da imaju jednake šanse

Izvor: Studio B, 30.Apr.2012, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarović: U Beogradu svi treba da imaju jednake šanse

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović, rekao je da se zalaže da Beograd postane grad solidarnosti u kome će svi imati jednake šanse, saopštila je SRS.

"Za mene je svaki deo Beograda pođednako važan. Svi građani plaćaju isti porez, istu cenu struje i komunalija i zato svima mora da bude obezbeđen isti kvalitet života", rekao je Šarović.

Šarović je kazao da je "jak Beograd preduslov za jaku Srbiju" i dodao da "bi zemlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bila jaka, moramo imati jaku porodicu".On je poručio da se nada pobedi, koja će prema njegovim rečima označiti "kraj poniženjima" i povratak tradicionalnim vrednostima koje su "nas vekovima sačuvale kao narod".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.