Sarajevo – Protestna vožnja u znak podrške južnom Sandžaku

Izvor: SandzakPress.net, 04.Sep.2020, 15:58

Sarajevo – Protestna vožnja u znak podrške južnom Sandžaku

U Sarajevu je danas održana protestna vožnja pod nazivom “Braćo, nijeste sami” u znak podrške Bošnjacima u Crnoj Gori koji su meta verbalnih i fizičkih napada u jeku postizbornih dešavanja u susjednoj zemlji. Organizatori kolone koja je prodefilirala gradom su organizacije “Bošnjački pokret” i “Narodni front”, a događaj nosi naziv “Braćo, nijeste sami”. Na ovaj način građani Sarajeva pružaju podršku ljudima u Crnoj Gori koji prolaze neviđenu torturu posljednjih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << dana, posebno u Pljevljima, gdje je muslimansko stanovništvo izloženo fizičkim i verbalnim napadima Protestna vožnja je krenula s Bentbaše, glavnim ulicama grada sve do Ilidže. Koloni su se priključili sarajevska taksi udruženja, članovi sarajevskih moto klubova, navijači FK Željezničar i FK Sarajevo, kao i brojna druga udruženja, pokreti, fondacije. Izvor: avaz.ba The post Sarajevo – Protestna vožnja u znak podrške južnom Sandžaku appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Sarajevu održana protestna vožnja u znak podrške Bošnjacima Crne Gore

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2020

SARAJEVO – Desetine vozila učestvovale su danas u koloni koja je centralnim ulicama Sarajeva prodefilirala u znak podrške bošnjačkoj zajednici u Crnoj Gori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.