Saradnja fondacija prve dame i Unikredit

Izvor: Mondo, 12.Jun.2013, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja fondacija prve dame i Unikredit

Predstavnici Fondacije Dragica Nikolić i Unikredit fondacije potpisali su sporazum kojim se ozvaničava početak saradnje i regulišu dalje zajedničke aktivnosti u oblasti humanitarnog rada, saopštila je danas Unikredit banka.

Zajednički ciljevi usmereni na rešavanje problema od velikog značaja u zemlji, spojili su te dve fondacije, čije se misije i interesi u mnogome poklapaju.

Zdravstvo, koje predstavlja jedan od gorućih problema današnjice u Srbiji, identifikovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je kao prva oblast zajedničkog delovanja koja zahteva urgentna rešenja i brzu reakciju, navedeno je u saopštenju.

Sporazumom se Unikredit fondacija obavezala da će pružati stručne i savetodavne usluge u oblasti prikupljanja finansijskih sredstava, kao i upravljanju projektima.

"Ovo je samo prvi korak u našoj saradnji koji će nam omogućiti da lakše ostvarimo svoje ciljeve. Uverena sam da će u budućnosti saradnja biti konkretizovana, jer postoji veliki broj projekata i ideja koji čekaju na realizaciju. Jedino zajedničkim snagama, udruženi, mi možemo da pomognemo Srbiji", rekla je predsednica Fondacije Dragica Nikolić, supruga predsednika Srbije.

"Lokalne zajednice su u fokusu aktivnosti sva tri partnera koja se ovde nalaze, Fondacije Dragica Nikolić, Unikredit Banke i Unikredit fondacije. Tehnička podrška koju ćemo u narednom periodu pružati fondaciji Prve dame u sprovođenju lokalnih projekata će predstavljati dodatnu vrednost za sve inicijative koje sprovodi u Srbiji", rekao je predsednik Unikredit fondacije Mauricio Karara.

(Tanjug, foto: Beta, Saša Đorđević)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Banka pomaže fondaciju prve dame

Izvor: Mondo, 12.Jun.2013

Predstavnici Fondacije Dragica Nikolić i Unikredit fondacije potpisali su sporazum kojim se ozvaničava početak saradnje i regulišu dalje zajedničke aktivnosti u oblasti humanitarnog rada, saopštila je danas Unikredit banka...Zajednički ciljevi usmereni na rešavanje problema od velikog značaja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.