Saradnja MUP-a i Agencija za borbu protiv korupcij

Izvor: Akter, 30.Dec.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja MUP-a i Agencija za borbu protiv korupcij

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Agencija za borbu protiv korupcije danas su sklopili Sporazum o poslovno - tehničkoj sarađi koji će, kako su poručili ministar Nebojša Stefanović i direktorka Agencije Tatjana Babić omogućiti efikasniju borbu protiv korupcije

Stefanović je posle potpisivanja Sporazuma istakao da je borba protiv korupcije jedan od osnovnih - prioriteta Vlade Srbije i MUP-a jer korupcija, kako je istkao, sprečava ekonomski rast i dolazak investicija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<

"Naš osnovni cilj kao istraznih organa, ali i Agencije, jeste da ukažemo na sve primere korupcioje, da se s tim snažno izborimo i ne dozvolimo da građani imaju sumnju da je država leglo korupcije", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima cilj MUP-a i vlade je da pokažu da je će borba protiv korupcije biti svakodnevna i da neće biti pošteđenih, bez obzira iz koje su stranke ili na kojoj funkciji.

Babić je istakla da današnji sporazum omogućava razmenu podataka između te agencije i MUP-a koji će obezbediti lakšu i efikasniju saradnju.

O Veljoviću narednih dana

Ministar unutrašnjih poslova izjavio je da će narednih dana biti poznata odluka da li će direktor policije Milorad Veljović biti smenjen.

"Danas nema nikakvih novina, ali očekujem da ću u narednih nekoliko dana moći da vam se obratim po tom pitanju", rekao je Stefanović. Ministar je dodao da će tada sazvati konferenciju za medije na kojoj će "sve da objasni".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saradnja MUP-a i Agencije za borbu protiv korupcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2015

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Agencija za borbu protiv korupcije danas su sklopili Sporazum o poslovno - tehničkoj sarađi koji će, kako su poručili ministar Nebojša Stefanović i direktorka Agencije Tatjana Babić omogućiti efikasniju borbu protiv korupcije...Stefanović je posle potpisivanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.