Saradnja Fondacije Tijana Jurić i opštine Palilula

Izvor: Blic, 10.Okt.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Fondacije "Tijana Jurić" i opštine Palilula

U cilju doprinosa preventivnom delovanju i unapređenju rada na bezbednosti i sigurnosti dece i mladih kao i zajedničkog zalaganja na poboljšanju uslova za njihovo odrastanje u sigurnom okruženju, opština Palilula i Fondacija “Tijana Jurić” potisale su danas Sporazum o saradnji.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić istakao je da su sigurnost i bezbednost dece i mladih na prvom mestu i da je saradnja sa Fondacijom “Tijana Jurić” još jedan od projekata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji oni u tom smislu podržavaju.

- Opština će podržati aktivnosti Fondacije i preduzeti sve što je u skladu sa njenim mogućnostima na sprovođenju projekata koji se tiču bezbednosti dece i mladih, jer njihova bezbednost na ulici, u školi, na internetu i na ostalim mestima treba da bude odgovornost svih u društvu. Opština izražava spremnost da pomogne radu Fondacije i na taj način što će davati predloge, sugestije, mišljenja i aktivnu pomoć u organizaciji - rekao je Jovičić.

Igor Jurić, upravitelj Fondacije “Tijana Jurić”, nije krio zadovoljstvo.

- Sporazum je za nas mnogo važan i mi smo vrlo ponosni što na ovakav način počinjemo saradnju u Beogradu. Zahvalan sam opštini Palilula na podršci, na razumevanju pre svega i na shvatanju značaja onoga što mi radimo. Smatramo da ćemo uz njihovu podršku doći do naših ciljnih grupa koje su naravno deca i roditelji, da ćemo uraditi mnogo toga značajnog na samoj opštini - istakao je Jurić i naglasio da Beograd kao glavni grad naše zemlje mora da bude primer sigurnosti naših građana a pre svega dece.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.