Sara Miletić izabrana za mis turizma Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Miletić izabrana za mis turizma Srbije

Na izboru za Mis turizma Srbije pobednica je Sara Miletić iz Beograda, koja će u januaru predstavljati našu zemlju na svetskom izboru Miss Tourism World, u Maleziji. Ovogodišnje takmičenje Miss Tourism World Serbia 2017. održano je pod sloganom „Lepota dolazi iz Srbije" što su finaliskinje i potvrdile. 

Prva pratilja je Milica Miletić  iz Beograda, mesto druge pratilje zauzela je Nevena Gavrilović iz Zrenjanina, dok je Mis fotogeničnosti Stefana Vulević iz Priboja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mis šarma ove godine je Tamara Korać iz Kraljeva, a na osnovu glasova na sajtu pobednica je Jovana Minoski koja dolazi iz Pančeva.

Cilj manifestacije je promocija turističkih potencijala Srbije, lepote, kulture, obrazovanja, ali i mnogobrojnih brendova Srbije.

Zadatak novoizabrane Mis turizma je da na dostojanstven način predstavlja našu zemlju kao ambasador turizma na svetskom izboru Miss Tourism World.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.