Sara Jovanović u spotu grupe MCN

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2013, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Jovanović u spotu grupe MCN

Sara Jovanović, zvezda "Prvog glasa Srbije", gostovala je u spotu grupe MCN za pesmu "Ti i ja". Spot za ovu numeru snimljen je na više lokacija u Beogradu i urađen u hip-hop fazonu.

Sara gostuje na četiri pesme grupe MCN  

Sara Jovanović kaže da voli sve muzičke žanrove i da joj je ova saradnja prijala.

 

"Već sam mnogo puta rekla da volim da slušam sve žanrove i kad je u pitanju stvaranje muzike da eksperimentišem. Ne ograničavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se samo jednim pravcem u muzici. Saradnja sa MCN-om i Bassivity Digital-om je započela prošle godine, kada se snimao album 'Ćelija 44'", rekla je mlada pevačica i nastavila: "Gostujem na četiri pesme, a za par sam pevala prateće vokale. Međutim, odlučili smo da snimimo za početak spot za pesmu 'Ti i ja'. Cela ekipa je neverovatno pozitivna i volela bih da svaka moja buduća saradnja bude tako prijatna".

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.