Sara: Ivanova ćerka me molila da ostanem u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara: Ivanova ćerka me molila da ostanem u Srbiji

Iako su pre samo nekoliko dana obelodanili da su u ljubavnoj vezi, Ivan Marinković i Sara Trajanović su morali da se razdvoje na dva meseca, jer je manekenka zbog poslovnih obaveza otputovala u Istanbul. Njih dvoje će ubuduće svoju vezu održavati isključivo preko društvenih mreža, a kako Sara kaže, Ivanova ćerka Lena joj nije dala da otputuje i tražila joj je da baci kartu, navode beogradski mediji.

Sara i Ivan iz dana kada su učestvovali na ''Farmi''

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

''Lena je sve vreme vikala: 'Baci kartu, baci kartu'. Baš je bila tužna što idem i jedva smo se razdvojile. Ona je zaista jedno divno, inteligentno i pametno dete, i mnogo sam je zavolela. Pošto Ivan i idu idu na rođendan kod ćerke moje drugarice u jednu igraonicu, bila je jako tužna što ne idem sa njima. Onda sam joj obećala da ćemo se čuti preko 'skajpa' i da će mi ispričati kako je bilo. Samo Ivan mora da ode i kupi kameru'', izjavila je Sara za ''Alo'' pre poletanja aviona za Istanbul i dodala da će joj Ivan mnogo nedostajati.

''Naravno da će mi Ivan mnogo nedostajati, ali i to vreme će brzo proći. Ja sam već navikla na takve situacije, jer sam imala prilike da se nađem u istim, ali on nije. Sve će biti u najboljem redu, svakodnevno ćemo se čuti i dopisivati. Ne znam da li ću imati prostora da se vidim sa njim ako đođe, jer su nama tamo ispunjeni dani i nikad se ne zna kada smo slobodni, ali biće sve u redu'', kaže Trajanovićeva.

 

Inače, Ivan Marinković je dovezao svoju dragu na aeorodrom “i sve vreme vodio računa o njenom prtljagu. Njih dvoje su se sve vreme grlili i razmenjivali poljupce i bilo im je izuzetno teško da se razdvoje. Ali kako su veoma zaljubljeni, veruju da će ova razdvojenost brzo proći i da neće uticati na njihovu vezu, piše beogradski list.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sara: Ivanova ćerka me molila da ostanem u Srbiji

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Iako su pre samo nekoliko dana obelodanili da su u ljubavnoj vezi, Ivan Marinković i Sara Trajanović su morali da se razdvoje na dva meseca, jer je manekenka zbog poslavnih obaveza otputovala u Istanbul. Njih dvoje će ubuduće svoju vezu održavati isključivo preko društvenih mreža, a kako Sara...

Nastavak na Dzungla.org...

Ljubav preko žice! Ivan objavio fotku sa Skajpa: Spavalica moja!

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2014, 15:06

Bivši farmeri Sara Trajanović i Ivan Marinković nedavno su obelodanili da su u ljubavnoj vezi, a pošto je manekenka, zbog poslovnih obaveza, otputova u Istanbul, golupčići sada komuniciraju preko Skajpa. Naime, Trajanovićeva će u Turskoj ostati dva meseca, pa im ništa drugo ne preostaje nego...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.