Sara Džesika Parker progonila Hjua Granta

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2009, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Džesika Parker progonila Hjua Granta

Američka glumica Sara Džesika Parker, poznatija kao Keri Bredšo iz kultne serije “Seks i grad“, priznala je kako je tokom prethodne decenije i po često sanjala da igra u nekoj romantičnoj komediji uz Hjua Granata.

Sari se želja ostvarila u novom filmu “Da li ste čuli za Morganove?“, a ona je američkim medijima pričala šta je sve radila ne bi li zaigrala uz britanskog glumca (šta je na to rekao njen suprug, takođe glumac Metju Broderik, mediji nisu preneli). >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

“Bila sam na audiciji za ’Četiri venčanja i sahranu’, bila sam na još tri neke audicije... Imala sam probno snimanje za film koji je Hju uradio sa Džulijan Mur - ’Devet meseci’... Pokušavala sam i pokušava, ali ništa“.

I tako je prošlo 15 godina, Sara se udala, pa ovo partnerstvo u filmu “Da li ste čuli za Morganove?“ dolazi malo kasno za glumicu...

“Dobro je što nisam dobila ulogu za ’Četiri venčanja i sahranu’, jer ne bih bila u stanju da se izborim sa svim osećanjima koja sam gajila za Hjua. Sad sam već postala malo profesionalnija“, kroz koketni osmeh je rekla Sara Džesika Parker.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.