Šapić: Usvojiti višedecenijsku nacionalnu strategiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2020, 13:59

Šapić: Usvojiti višedecenijsku nacionalnu strategiju

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić poručio je da je neophodno da Srbija opštim političkim konsenzusom usvoji višedecenijsku nacionalnu strategiju, koju bi onda svaka vlast bila u obavezi da sprovodi.

Kako je saopštio SPAS, Šapić je rekao da svaka ozbiljna i uspešna država ima svoju nacionalnu strategiju i da, ukoliko Srbija želi da bude ozbiljna i uspešna država, mora da usvoji višedecenijsku nacionalnu strategiju opštim konsenzusom.

"Onda će onaj koji bude dobijao poverenje naroda da u tom momentu vrši vlast samo biti zadužen da tu nacionalnu strategiju sprovodi", kaže Šapić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.