Šapić: Moja Nambija uz Srbiju, pa se vi sprdajte

Izvor: Mondo, 22.Okt.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić: Moja Nambija uz Srbiju, pa se vi sprdajte

Proslavljeni vaterpolista i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić pokazao je da ume da se našali na svoj račun.

Foto: MN Press Aleksandar Šapić: 1. 6. 1978.

"Moja Nambija ili ti Namibija, glasala protiv prijema Kosova u UNESKO, pa se vi sprdajte", napisao je Šapić u sinoć objavljenom tvitu.

Moja Nambija ili ti Namibija, glasala protiv prijema Kosova u UNESKO, pa se vi sprdajte.

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) October >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 21, 2015

Kasnije je objavio još jedan tvit u kojem navodi da bi bilo bolje da je više onih koji "nemaju problem sa sprdnjom na svoj račun".

Da je sreće ovde bi bilo više onih koji nemaju problem sa sprdnjom na svoj račun, a ne isfrustriranih što jedva čekaju nekom "oči da vade".

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) October 21, 2015

Šapićevi lapsusi i greške u padežima, koje je još u martu 2013. godine izgovorio u emisiji "Utisak nedelje" u kojoj je gostovao sa bivšim šefom diplomatije Vukom Jeremićem, odmah su postali hitovi, a prepričavaju se i danas i nisu ih bacila u zaborav ni novija dostignuća tog tipa.

Nekada nabjbolji vaterpolista sveta je u toj emisiji, između ostalog, umesto Namibija rekao "Nambija", a pohvalio se i da je "magastrirao", kao i da Demokratska stranka, čiji je tada bio član, i Liberalno demokratska partija imaju "dijametralne stavove", dok je umesto u Republici Srpskoj izgovorio "Republiki Srpski".

Šapić je, inače, doktor nauka, a doktorirao je na Fakultetu za poslovno-industrijski menadžment univerziteta Union, dok je diplomu menadžera u sportu stekao na univerzitetu koji su osnovali braća Karić, na kojem je i magistrirao.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.