Šapić: Cilj bio da dođemo u situaciju da nešto menjamo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2018, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić: Cilj bio da dođemo u situaciju da nešto menjamo

Kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izrazio je večeras zadovoljstvo što će da bude deo Skupštine grada Beograda.

"Cilj je bio da pokušamo da dođemo u situaciju da nešto menjamo. Sa devet posto ne možemo da menjamo, to je činjenica, ali smo opet, sa druge strane, došli u priliku da budemo sastavni deo gradske skupštine", rekao je Šapić na konferenciji za novinare.

Dodaje, međutim, da preostaje da se vidi šta će to doneti u budućnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Voleo bih da predsednik održi obećanje i da pusti nas da se takmičimo za mesto gradonačelnika. Sada smo glasali za odbornike u Skupštini grada, a bilo bi fer da smo se takmičili sa ljudima koji su vodili Beograd", rekao je Šapić.

"Kada je neko na ovim izborima nosilac liste, a ima prilike da se viđa sa Putinom, Merkelom, a ja ne mogu na telefon da dobijem Žiku iz Sopota, jer su mu rekli da mi se ne javlja... To nije baš ravnopravno", dodao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šapić: Neko može sa Putinom, Merkel... A ja ni do Žike iz Sopota

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2018

Kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izrazio je večeras zadovoljstvo što će da bude deo Skupštine grada Beograda...- Cilj je bio da pokušamo da dođemo u situaciju da nešto menjamo. Sa devet posto ne možemo da menjamo, to je činjenica, ali smo opet, sa druge strane, došli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.