Saobraćajnice bez snega i leda

Izvor: Blic, 28.Jan.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajnice bez snega i leda

Ulice prvog i drugog prioriteta su potpuno očišćene, nema leda na kolovozu, dok na lokalnim putevima i dalje proširujeu trasu, zbog nanosa snega na pojedinim delovima, rečeno je iz JKP "Beograd put".

– Stanje na ulicama je zadovoljavajuće, ekipe su radile tokom cele noći kako ne bi došlo do formiranja leda na kolovozima. Na teritoriji grada, regionalnim putevima i Pančevačkom mostu angažovano je 65 kamiona i 25 multikar vozila – precizirao je dežurni inženjer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zimske službe JKP "Beograd put" Dejan Jovanović.

Ulice prvog prioriteta, kojima se uglavnom kreću autobusi javnog gradskog saobraćaja, treba da budu očišćene dva do četiri sata po prestanku padavina, a ulice drugog prioriteta u intervalu do 48 sati.

Od ove sezone, u radu Zimske službe obuhvaćeno je 11 odsto više ulica drugog prioriteta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.