Saobraćajna policija najavila strožu kontrolu

Izvor: N1 televizija, 11.Jun.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna policija najavila strožu kontrolu

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova pozvala je učesnike u saobraćaju da prilagode vožnju uslovima na putu i postavljenoj signalizaciji i najavila strožu kontrolu u cilju kažnjavanja najčešćih uzroka udesa.

Kako se navodi u saopštenju, u prethodnih nekoliko dana na putevima u Srbiji povećan je broj saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama, a najčešći uzroci udesa su nedozvoljena ili neprilagođena brzina kretanja vozila, nepropisno preticanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << neustupanje prvenstva prolaza, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i prekršaji vezani za bezbednost pešaka.

"Saobraćajna policija će u narednom periodu pojačati aktivnost u neposrednoj kontroli saobraćaja na otkrivanju i sankcionisanju prekršaja koji najčešće uzrokuju nezgode, uz maksimalno korišćenje tehničkih sredstava i uređaja za otkrivanje i dokumentovanje saobraćajnih prekršaja", stoji u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

MUP najavio strožu kontrolu saobraćaja zbog većeg broja udesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2016

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) pozvala je danas učesnike u saobraćaju da prilagode vožnju uslovima na putu i postavljenoj signalizaciji i najavila strožu kontrolu u cilju kažnjavanja najčešćih uzroka udesa...Kako se navodi u saopštenju, u prethodnih nekoliko...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.