Saobraćajna nesreća kod Zubinog Potoka

Izvor: RTS, 01.Nov.2009, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća kod Zubinog Potoka

Jedna osoba je poginula, a druga zadobila lakše telesne povrede u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Ribariće - Zubin Potok.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć nešto pre ponoći na magistralnom putu Ribariće - Zubin Potok jedna osoba je izgubila život dok je druga zadobila lakše telesne povrede, rečeno je u kosovskoj policijskoj službi.

"Došlo je do direktnog sudara kombi - vozila, kojim je upravljao Radojko Radojković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (27) iz Veljeg Brega opština Zubin Potok koji je na licu mesta stradao, i kamiona koji je vozio državljanin Crne Gore", rekao je Tanjugu zamenik regionalnog direktora KPS-a Ergin Medić.

Iz nepoznatih razloga, kombi - vozilo koje se kretalo iz pravca Zubinog Potoka prešlo je na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa kamionom čiji je vozač zadobio lakše telesne povrede, rekao je Medić.

Nesreća se dogodila nešto pre ponoći u mestu Rezalo u opštini Zubin Potok, a policija je izvršila uviđaj zajedno sa tužiocem, dodao je Medić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.