Saobraćaj danas pojačan, zadržavanja na granici

Izvor: B92, 21.Jul.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj danas pojačan, zadržavanja na granici

Beograd -- Saobraćaj u Srbiji će biti pojačanog intenziteta posebno na autoputevima koji iz pravca Madjarske i Hrvatske vode ka Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je AMSS.

Prolazak većeg broja stranih državljana kroz Srbiju i danas će biti razlog dužeg zadržavanja na graničnim prelazima ali i na pojedinim naplatnim rampama.

Zadržavanja na putničkim terminalima ima na prelazima Horgoš gde se na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulazu čeka 30 minuta, a na prelazu Gradina na izlazu se čeka 80 minuta. Na prelazu Preševo na izlazu se čeka 40 minuta, a na prelazu Gostun na izlazu se čeka 90 minuta, a na ulazu 60 minuta.

Na teretnim terminalima nema zadržavanja.

Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Zadržavanja na granici

Izvor: Danas, 21.Jul.2019

Saobraćaj u Srbiji danas će biti pojačanog intenziteta posebno na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Članak AMSS: Zadržavanja na granici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.