Santoš: Vreme je da Ronalda ostavite na miru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2022, 16:30

Santoš: Vreme je da Ronalda ostavite na miru

Ronaldo mi nikada nije rekao da želi da napusti reprezentaciju i mislim da je krajnje vreme da prestanemo sa polemikom, izjavio je danas selektor Portugala Fernando Santoš.

Selektor Portugala je potvrdio informacije koje je juče objavio Fudbalski savez Portugala oko odlaska iz reprezentacije Kristijana Ronalda.

"Iz očiglednih razloga, Kristijano nije bio baš srećan zbog toga što nije bio u startnoj postavi. Razgovarao sam s njim posle ručka na dan utakmice i pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ga u svoju kancelariju. Pitao me je da li mislim da je to stvarno dobra ideja, ali imali smo normalan razgovor u kome sam objasnio svoja gledišta i on ih je naravno prihvatio. Mislim da je krajnje vreme da ga ostavite na miru", izjavio je Santoš, a prenosi Skaj sport.

Selekcija Portugala sutra od 16 časova igra utakmicu četvrtfinala Mundijala protiv reprezentacije Maroka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ostavite Ronalda na miru"

Izvor: B92, 09.Dec.2022

Selektor Portugala Fernando Santoš izjavio je pred meč u subotu sa Marokom da je vreme da mediji "ostave na miru" igrača Kristijana Ronalda..."Krajnje je vreme da ostavite Kristijana Ronalda na miru u ime onoga što je uradio za portugalski fudbal", rekao je Santoš pred sutrašnju utakmicu protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.