Sanja Doležal: Volim seks na javnom mestu!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Doležal: Volim seks na javnom mestu!

Pevačica Sanja Doležal našla se u 'vrućoj' stolici hrvatskog šoua "Red carpet" i u 60 sekundi otkrila neke detalje o sebi koje sigurno niste znali. Između ostalog, rekla je i da je u životu striptiz izvela samo jednom.

Na samom početku škakljivog intervjua Sanja Doležal je za "Red Karpet" morala da odgovori na pitanje kako danas zavodi supruga, a na to se samo nasmejala.

Neispunjena želja joj je filmska uloga, a tri reči kojima opisuje svoj brak su: Smeh, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << razumevanje i prijateljstvo, rekla je za hrvatski sajt HOT.

Na pitanje "Seks na javnom mestu?" odgovorila je: "Da, zašto ne!"

A ako vas zanima, Sanja voli čipkasti donji veš.

Kosu nikada ne bi obojila u crno, a od zemalja htela bi da poseti Aljasku. Sad znamo i da se prvi put poljubila s 13 godina.

Priznala je i da je suprugu striptiz izvela samo jednom i nikad više, a na pitanje koliko su je puta prosili rekla je: Nikada.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.