Sandžak: Uhapšeno 15 vehabija

Izvor: TvojPortal.com, 29.Okt.2011, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandžak: Uhapšeno 15 vehabija

/vesti online/ Policija je jutros uhapsila 15 osoba sa teritorije Novog Pazara, Sjenice i Tutina. Uhapšeno je 11 osoba iz Novog Pazara i po dve iz Sjenice i Tutina.

Povećana opreznost posle napada u Sarajevu

U policijskoj akciji koja je započela jutros na 18 lokacija na teritoriji Novog Pazara, Sjenice i Tutina, privedeno je 15 osoba, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
"Jutros u pet sati otpočela je akcija protiv ekstremističkog islamskog >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << vehabijskog pokreta na teritoriji Novog Pazara, Sjenice i Tutina", rekao je Dačić.
Akciju su izveli žandarmerija, služba za borbu protiv terorizma Uprave kriminalističke policije i Uprava policije. Ministar je rekao da su im oduzeti telefoni, kompjuteri i lap topovi i da su privedeni na razgovor.
Opširnije

Srbijasandžakhapšenje15 vehabija
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.