Sandra Bulok kupila kuću od 22.9 miliona dolara

Izvor: Blic, 28.Maj.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Bulok kupila kuću od 22.9 miliona dolara

"Oskarom" nagrađivana glumica Sandra Bulok kupila je kuću na Beverli Hilsu u kojoj će živeti sa usvojenim sinom, a za nju je izdvojila čak 22.9 miliona dolara.

Luksuzna vila na Beverli Hilsu koji poseduje čak sedam spavaćih soba, osam kupatila, garažu, biblioteku, kancelariju, sobu za vežbanje, bazen i neverovatan pogled na Pacifik, postala je dom glumice Sandre Bulok i njenog sedamnaestomesečnog usvojenog sina, Luisa.

Dok nije kupila kuću koja je bila u posedu glumice Marlo Tomas i filmskog producenta Dejvid Gefen, Sandra je sa sinom živela u Nju Orleansu.

Povezane vesti: Dženifer Aniston prodaje kuću za 42 miliona dolara

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandra Bulok kupila kuću za 22 miliona dolara

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Maj.2011

Oskarovka Sandra Bulok kupila je za 22 miliona dolara imanje na Beverli Hilsu, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj. Junakinja filma "Blind Side" potpisala je ugovor u kupovini kuće sa sedam spavaćih soba i osam kupatila u delu Beverli Hilsa

Nastavak na SrbijaNet.rs...

SANDRA BULOK KUPILA KUĆU ZA 22 MILIONA DOLARA

Izvor: Kurir, 28.Maj.2011

LONDON- Oskarovka Sandra Bulok kupila je za 22 miliona dolara imanje na Beverli Hilsu, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj...Junakinja filma "Blind Side" potpisala je ugovor u kupovini kuće sa sedam spavaćih soba i osam kupatila u delu Beverli Hilsa pod nazivom Holmbi Hils...U kući se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.