Sanader: Povlačim se iz politike! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Jul.2009, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanader: Povlačim se iz politike! (VIDEO)

Ivo Sanader podneo je ostavku na mesto premijera Republike Hrvatske i predsednika HDZ-a. Za novog mandatara predložena Jadranka Kosor.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezvanično: Sanader podnosi ostavku

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jul.2009

ZAGREB, 1. jula 2009. (Beta) - Premijer Hrvatske Ivo Sanader zakazao je za danas popodne konferenciju za novinare na kojoj će, kako javljaju pojedini hrvatski mediji, obavestiti javnost da podnosi ostavku na tu funkciju. Sajt Javno od izvora bliskih vladi i Hrvatskoj demokratskoj zajednici nezvanično...

Nastavak na NaDlanu.com...

Jadranka Kosor mandatar za sastav nove vlade

Izvor: TV Avala, 01.Jul.2009

Ivo Sanader koji je danas podneo ostavku na mesto premijera predložio je za svog naslednika na toj funkciji Jadranku Kosor, sadašnju potpredsednicu vlade.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.