Samoubistvo nakon pokušaja ubistva

Izvor: RTS, 18.Feb.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubistvo nakon pokušaja ubistva

Mirko Gajić obesio se na jednom gradilištu, pošto je udarcima čekićem po glavi, teško povredio bivšu suprugu Snežanu Gajić u Novom Sadu. Ona se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru Vojvodine.

Novosađanku Snežanu Gajić (43) teško je povredio, udarcima čekićem po glavi, njen bivši suprug Mirko Gajić (53) koji se potom obesio na jednom gradilištu, izjavila je portparolka Policijske uprave u Novom Sadu Mileva Tomić.

Posle napada, koji se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u četvrtak posle ponoći na njenom radnom mestu u piceriji Karibik na Bulevaru oslobođenja, Snežana Gajić prevezena je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine (KCV) gde je operisana i hospitalizovana.

U prizemlju zgrade u izgradnji na uglu obližnjih ulica Augusta Cesarca i Vase Pelagića, čuvar gradilišta juče je pronašao obešenog Mirka Gajića, o čemu je obavestio policiju.

Portparolka KCV Jelena Jurišin izjavila je da je Snežana Gajić na intenzivnoj nezi u Urgentnom centru i da joj je stanje malo bolje nego prethodnog dana.

Prema nezvaničnim informacijama iz medija, nastradala žena bila je ranije smeštena u Sigurnoj kući zbog porodičnog nasilja.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.