Samohrani otac otišao na vojnu vežbu s decom / VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samohrani otac otišao na vojnu vežbu s decom / VIDEO

Poziv za vojnu vežbu početkom juna stigao je 37-ogodišnjem Atili Bartoku iz Subotice.

Na poziv se, kao i svaki drugi vojni obveznik, odazvao, ali za razliku od odstalih, Atila je u kasarnu stigao sa dvoje maloletne dece.

Razlog? Samohrani otac decu nije imao kome da ostavi.

"Ja sam otišao do vojnog odseka i predao žalbu, gde mi je usmeno obećano da će mi stići rešenje pre zadatog roka, što se nije desilo, tako da ja nisam imao drugog izbora. Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 23. ujutru uzeo svoju decu i otišao u Bačku Topolu da se javim u kasanu. Ako ja moram ići, deca idu sa mnom. Ja se od svoje dece ne odvajam", rekao je Atila.

Opširnije u videoprilogu:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samohrani otac otišao na vojnu vežbu s decom (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 27.Jun.2018, 09:52

Na poziv se, kao i svaki drugi vojni obveznik, odazvao, ali za razliku od odstalih, Atila je u kasarnu stigao sa dvoje maloletne dece.. Razlog? Samohrani otac decu nije imao kome da ostavi.. "Ja sam otišao do vojnog odseka i predao žalbu, gde mi je usmeno obećano da će mi stići rešenje pre zadatog...

Nastavak na Prva.rs...

Udovac iz Subotice poveo dvoje dece u kasarnu, pa vraćen kući

Izvor: Blic, 27.Jun.2018

Atila Bartok (37) iz Subotice, samohrani otac dečaka (10) i devojčice (12), po pozivu na vojnu vežbu u bačkotopolsku kasarnu poveo je i decu. Bartok je vraćen kući, pošto je njegova životna situacija jedna od onih koje mogu da odlože ovu zakonsku obavezu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.