Samo na Batrovcima gužva

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo na Batrovcima gužva

Na graničnom prelazu Batrovci ka Hrvatskoj teretna vozila čekaju oko pet sati, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Foto: MONDO

Na prelazu Gradina od Bugarske ka Srbiji zadržavanje je oko pola sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja.

Na putevima u Srbiji danas je saobraćaj umerenog intenziteta i obavlja se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Putari navode da je jutros zadržavanje na graničnim prelazima za putnička vozila oko 30 minuta i upozoravaju da je vreme letnje turističke sezone, te su zadržavanja na granici promenljiva i teško predvidiva.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

GUŽVA: Kamioni na ulazu u Srbiju čekaju do 12 sati!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2014

Na ulazu u zemlju čekanje na Gostunu za putnička vozila je oko 30 minuta ..Na graničnom prelazu Batrovci, zbog pojačanog inteziteta saobraćaja, teretna vozila na izlasku iz Srbije čekaju oko 12 sati, saopšteno je iz MUP-a...Na ulazu u zemlju čekanje na Gostunu za putnička vozila je oko 30 minuta...Na...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.