Salford: Nismo vršili pritisak na Ješića

Izvor: Kurir, 25.Feb.2013, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salford: Nismo vršili pritisak na Ješića

U saopštenju se ističe da Ješić nema dokaze za svoje tvrdnje i da je nejasno zašto nastavlja s napadom "na srpskog farmera, a sada i najvećeg proizvođača"

BEOGRAD - Investicioni fond Salford odbacio je u nedelju veče tvrdnju pokrajinskog sekretara za poljoprivredu Gorana Ješića da je ta kompanija vršila pritisak na njega da ne bi objavio informacije o aflatoksinu u mleku domaćih proizvođača.

"Jasno je da Investicioni fond Salford, jedan od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << investitora u ovoj zemlji, apsolutno nema razloga za radnje za koje nas gospodin Ješić proziva", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da Ješić nema dokaze za svoje tvrdnje i da je nejasno zašto nastavlja s napadom "na srpskog farmera, a sada i najvećeg proizvođača".

"Sve je poprimilo formu naučno-fantastičnog filma, u kojem onaj ko stvara aferu zbog svojih političkih motiva, imenuje kao jedinog krivca najveceg proizvođača, koji je zbog ove afere pati, zajedno s potrošačima i farmerima", navodi se u saopštenju Investicionog fonda Salford.

Ješić je u Novom Sadu rekao da će Vlada Vojvodine učiniti sve da pomogne malim proizvođačima i naveo da pokrajinska vlada nije uzrok problema.

"Uzrok problema su oni isti koji su meni nudili pare, pa su ih očigledno dali nekom drugom, i sada je taj drugi uzrok problema", rekao je Ješić. Na pitanje ko je konkretno vršio pritiska na njega, on je odgovorio da je to Investicioni fond Salford.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.