Salah produžio ugovor sa Liverpulom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah produžio ugovor sa Liverpulom

Najbolji fudbaler i strelac Liverpula Mohamed Salah potpisao je novi dugogodišnji ugovor, saopštio je danas engleski klub.

Klub sa Enfilda nije objavio dužinu, niti finansijske uslove novog ugovora, ali BBC navodi da je dogovoren do 2023. godine i da ne sadrži izlaznu klauzulu.

Liverpul je nagradio Egipćanina za sjajnu sezonu i čak 44 gola na 52 utakmice, najviše u Premijer ligi, a proglašen je i za najboljeg igrača tog takmičenja.

Vodio je "crvene" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i do finala Lige šampiona, ali je zbog povrede ramena igrao samo pola sata u porazu od Real Madrida 3:1.

Salah je prošlog leta stigao u Liverpul iz Rome, a ranije je igrao za Fiorentinu, Čelsi, Bazel i El Mokavlon.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Salah produžio ugovor sa Liverpulom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2018

Najbolji fudbaler i strelac Liverpula Mohamed Salah potpisao je novi dugogodišnji ugovor, saopštio je danas engleski klub...Klub sa Enfilda nije objavio dužinu, niti finansijske uslove novog ugovora, ali BBC navodi da je dogovoren do 2023. godine i da ne sadrži izlaznu klauzulu...Liverpul je nagradio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.