Sajam automobila u Novom Sadu od 16. do 20. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2013, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam automobila u Novom Sadu od 16. do 20. oktobra

Izvršni direktor za sajamsku delatnost na Novosadskom sajmu Saša Bilinović izjavio je danas da će se Sajam motornih vozila i opreme, 13. po redu, održati na Novosadskom sajmu od 16. do 20. oktobra, a da će posetioci biti u prilici da vide 25 premijera automobila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Sajmu motornih vozila u Novom Sadu 25 premijera

Izvor: AutoBlog, 14.Okt.2013

Sajam motornih vozila i opreme ove godine donosi 25 premijera, a izlagači će predstaviti više od 80 automobilskih brendova na 7.500 metara kvadratnih Izvršni direktor za sajamsku delatnost Novosadskog sajma Saša Bilinović najavio je na konferenciji za novinare da će Sajam doneti brojne promocije...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.