Sado-mazo boginja oko koje se otimaju

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sado-mazo boginja oko koje se otimaju

Italijanska TV zvezda Elizabeta Kanalis (33) još jednom je pokazala svoje atribute, ovog puta u S/M fazonu!

Elizabeta Kanalis - nedovoljno dobra za Klunija  

Elizabeta Kanalis se fotografisala za septembarsko izdanje časopisa "Max" i tom prilikom je pozirala u kostimima od lateksa, a na jednoj fotografiji u ruci drži bič, dok se na drugoj muškarci otimaju oko nje.

Iako svi znamo i vidimo da je prava bomba, to izgleda nije bilo dovoljno Džordžu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kluniju koji ju je ipak ostavio. "Nekada sam mislila da moram da uradim sve kako bih zadovoljila svog muškarca. Danas mislim da ljubav funkcioniše tako što on želi da mu bude prijatno sa vama", rekla je Elizabeta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sado-mazo boginja oko koje se otimaju

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2012

Italijanska TV zvezda Elizabeta Kanalis (33) još jednom je pokazala svoje atribute, ovog puta u S/M fazonu!..Elizabeta Kanalis - nedovoljno dobra za Klunija  ..Elizabeta Kanalis se fotografisala za septembarsko izdanje časopisa "Max" i tom prilikom je pozirala u kostimima od lateksa, a na jednoj fotografiji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.