Sada je jasno, krađe izbora nije bilo

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 14:50

"Sada je jasno, krađe izbora nije bilo"

Govoreći o izveštaju ODIHR, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je sada svima jasno da krađe izbora nije bilo.

On je novinarima u Tirani, gde se održava samit Ukrajina - Jugoistočna Evropa, rekao da je sada obaveza Srbije da se pridržava preporuka ODIHR, kao i da će vlasti SRbije raditi na tome da se one primene.

Dalja priča o tome, kako je rekao, su glopisti koje pričaju propali političari. Takođe je poručio da su zakonski okviri jasni i svima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poznati i da je jasno kada bi izbori u Beogradu mogli ponovo da budu raspisani.

Podsetimo, o izveštaju ODIHR-a ranije danas govorila je i predsednica Vlade Ana Brnabić koja je takođe rekla da je "time stavljena tačka na sve laži i besmislice o takozvanoj krađi na izborima u Srbiji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.