Sačuvajte te novine, pa da vidimo ko laže

Izvor: Mondo, 16.Okt.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sačuvajte te novine, pa da vidimo ko laže"

Sačuvajte te novine, sačuvaćemo i mi šta su pisali, pa ćemo vidimo ko je lagao, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić na pitanje novinara o napisima da je priča o subvencionisanim stanovima obična propaganda.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

„Molim vas, sačuvajte te Ðilasove novine, sačuvaćemo i mi i šta su rekli predstavnici sindikata. Imam i sa državne televizije sačuvane delove gde se bog i batina Olivera Kovačević sprda sa Beogradom na vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i tvrdi da neće postojati, a nikada nismo čuli reč izvinite za sve njihove laži“, objasnio je Vučić.

Istakao je da će za samo mesec dana početi izgradnja stanova za pripadnike službi bezbednosti, a da će u svih sedam gradova radovi početi do maja.

„Za pripadnike vojske, policije, BIA, Odeljenja za izvršenje krivičnih sankcija, krećemo još ovog meseca sa izgradnjom u Vranju Nišu, zatim slede Kraljevo, Kragujevac, Beograd, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Požarevac, Leskovac, Prokuplje i Čačak“, objasnio je on.

„Neće dugo vremena proći i moći ćemo da vidimo ko je lagao. Ispostaviće se kao i obično, i ljudi će moći da to vide“, rekao je Vučić.

Kazao je da umesto da neki pozdrave dobre stvari, kao što su smanjenje nezaposlenosti, javnog duga i slično, pokušavaju da te stvari pretvore u nešlo loše.

„Govorili su o sekretaru za kulturu u Beogradu, a u njihovo vreme nismo imali muzeje. Sve ono što ste ugasili, zatvorili, opljačkali neko danas podiže i daje građanima da mogu da koriste“, poručio je on.

Vučić je kazao da ne ume da se bavi propagandom, i da se time, kao i lažima i neistinama bave njegovi protivnici.

Pozvao je sve, koji imaju pitanja da postave, jer je bio optužen da je navodno izbegao škakljiva pitanja, da dođu i pitaju ga šta god hoće, a on će odgovoriti, kao i do sada na svako pitanje.

„Ali, nema pitanja kojim je moguće da pokažu da su neuspešni oni koji su uspešni“, naglasio je Vučić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sačuvajte te novine, imam i sa RTS-a o BG na vodi"

Izvor: B92, 16.Okt.2018

Beograd -- Sačuvajte te novine, sačuvaćemo i mi šta su pisali, pa ćemo vidimo ko je lagao, rekao je predsednik Aleksandar Vučić...Vučić je to kazao odgovarajući na pitanje novinara o napisima da je priča o subvencionisanim stanovima obična propaganda..."Molim vas, sačuvajte te Đilasove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.