Šabac ugostio francuskog ambasadora

Izvor: Beta OMS, 21.Feb.2020, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac ugostio francuskog ambasadora

Gost Šapca danas je ambasador Francuske Republike u Srbiji Žan-Luj Falkoni. Poseta je počela prijemom u Gradskoj kući koji je za ambasadora priredio gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. Kroz prezentacije, francuski ambasador upoznaće privredne domete i potencijale grada, kao i proces direktnog odlučivanja građana, posle čega će gosti posetiti Stari grad zbog posebnog interesovanja za šabačku tvrđavu i lokaciju Savaparka.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. (Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuski ambasador u Šapcu: Očuvanje tradicije i prirode

Izvor: Danas, 21.Feb.2020

Ambasador Francuske Žan Luj Falkoni i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović posetili su danas Stari grad i prošetali Savskom avenijom koja je u izgradnji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.