Šabac: Uhapšen zbog pokušaja ubistva nožem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2020, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Uhapšen zbog pokušaja ubistva nožem

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su Đ.Đ. (29) iz Šapca zbog sumnja da je, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, 38.godišnjem muškarcu iz Šapca nožem zadao više uboda u leđa, saopštila je danas PU Šabac.

Povređeni muškarac zbrinut je u šabačkoj bolnici. Đ.Đ. se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Šapcu odredio mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šabac: Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Izvor: B92, 15.Jan.2020

Pripadnici MUP-a u Šapcu uhapsili su Đ.Đ.(29) zbog sumnje da je, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, 38-godišnjem muškarcu nožem zadao više uboda u leđa...Povređeni muškarac zbrinut je u šabačkoj bolnici...Đ.Đ. se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Osumnjičenom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.