Šabac: U jezeru pronađeno raskomadano telo!

Izvor: S media, 06.Mar.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: U jezeru pronađeno raskomadano telo!

U Tabanovačkom jezeru kod Šapca danas je nađeno raskomadano telo, potvrdila je portparol Policijske uprave u Šapcu Danijela Isailović.

Uhapšena četiri carinika

Poginula vozeći bicikl

Šabac: Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Dva ribara su danas u prepodnevnim satima primetila nešto čudno u jezeru i alarmirali policiju. Prijava je zabeležena u 10:45 sati, a specijalizovane ekipe MUP-a Srbije odmah su izašle na lice mesta i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obezbedile teren.

Takođe, pozvani su i vatrogasci koji su kukama izvukli torbe na obalu. U šabačkoj policiji potvrđeno je da se radi o lešu, najverovatnije nasilno usmrćene osobe.

Telo je posle uviđaja, poslato na obdukciju, posle koje će biti obelodanjeno kako je i kada smrt nastupila, kao i identitet nasilno usmrćene osobe.

Tabanovačko jezero veštačko je jezero udaljeno šest kilometara od Šapca blizu reke Sava. Do pre nekoliko dana bilo pod ledom, pa se za sada ne može pretpostaviti kada su kese bačene u vodu.

(S media/Ag.)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.